Actualitate

Mihai Eminescu, omagiat, mâine, la Cluj-Napoca

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/14/eminescu.png" border="0" width="450" height="258" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Împlinirea a 163 de ani de la naşterea poetului Mihai Eminescu va fi marcată, mâine, la Cluj-Napoca prin depunere de jerbe de flori la statuia din faţa Teatrului Naţional şi spectacole de poezie şi muzică. </strong></p>

 


Mâine, de la ora 10.00, reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene, dar şi ai altor instituţii vor depune jerbe de flori la statuia poetului din faţa Teatrului Naţional.

După-amiază, la ora 17.30, la Cinema Mărăşti va avea loc spectacolul omagial de muzică, poezie şi dans intitulat „Eminesciana”, susţinut de cursanţii Şcolii Populare de Arte Cluj-Napoca.


De asemenea, şi jandarmii clujeni îl vor omagia pe Mihai Eminescu. Astfel, la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, este invitat un grup de elevi ai Şcolii „Horea” care vor recita poezii şi vor interpreta cântece pe versurile poetului. Pe lângă versuri celebre din poezii se vor auzi şi opere mai puţin cunoscute ale marelui poet.

Ultimele Stiri
abonare newsletter