Actualitate

SINUCIDERE: Două persoane, mamă şi fiu, găsite spânzurate în locuinţele lor din Huedin

<p><strong>Două persoane, mamă şi fiu, au fost găsite spânzurate, duminică, în locuinţele lor din municipiul Huedin, judeţul Cluj, Poliţia declanşând o anchetă în acest caz.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Anca Bolba, a declarat corespondentului MEDIAFAX că două persoane, mamă şi fiu, de 70, respectiv 45 de ani, au fost găsite spânzurate, fiecare în locuinţa proprie.


Ea a precizat că trupurile celor două persoane au fost descoperite de către soţia bărbatului.

Cele două persoane nu au lăsat niciun bilet prin care să explice de ce şi-au luat viaţa


Primarul municipiului Huedin, Mircea Moroşanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că este vorba despre o femeie de 75 de ani, Kovacs Elisabeta, şi de fiul ei, Kovacs Zoltan, în vârstă de 43 de ani.

"Oamenii au fost astăzi (duminică - n.r.) la biserică, nu a fost nicio problemă. După masă, bătrâna s-a dus să dea de mâncare la animale, iar nevasta fiului s-a dus într-o casă din apropiere. Când a venit înapoi, s-a dus în şură să vadă ce face soacra şi a găsit-o spânzurată. S-a dus în casă, să-i spună soţului, şi l-a găsit şi pe el spânzurat. Şura în care a fost găsită bătrâna se află pe aceeaşi stradă cu casa unde a fost descoperit bărbatul. Kovacs Zoltan nu avea copii", a precizat Mircea Moroşanu.


Poliţiştii spun că nu există suspiciuni în acest caz şi continuă ancheta pentru a stabili cauzele sinuciderii.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter