Actualitate

Beyonce anunţă revenirea grupului Destiny's Child cu un nou album

<p><strong><img src="documente/stories/03_martie/04_ziua/beyonce.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />La opt ani de la lansarea ultimului său album, grupul Destiny's Child revine la sfârşitul lunii cu unul nou, cuprinzând titluri inedite. Beyonce a anunţat vestea joi seară pe Facebook, scrie closermag.fr.

Înaintea strălucitei sale cariere solo, Beyonce a debutat în muzică în formaţia Destiny's Child. Creat în 1997, grupul de trei fete care mai era alcătuit din Kelly Rowland şi Michelle Williams a dat genului r&b din anii 1990 şi 2000 unele din cele mai mari hituri, ca 'Independent Women', 'Survivor' sau 'Bootylicious'. Cu numai patru albume, membrele grupului, despărţite definitiv în 2007, au vândut peste 50 milioane de discuri în toată lumea.

Beyonce a anunţat pe Facebook refacerea grupului Destiny's Child pentru viitorul album, intitulat 'Love Songs', care va fi în vânzare peste câteva zile, pe 29 ianuarie. 'Sunt foarte mândră să anunţ primul album inedit al Destiny's Child în ultimii opt ani!', a scris cântăreaţa, care a dezvăluit şi coperta albumului.

abonare newsletter