Actualitate

Un nou SCANDAL la Ministerul Educaţiei: ministrul Pricopie și-a pus în CV studii NEABSOLVITE

<p><span style="font-size: small;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/24/remus.png" border="0" width="451" height="258" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Noul ministru al Educaţiei, Remus Pricopie, și-a trecut în CV studii la o universitate străină pe care nu le-ar fi absolvit. </strong></span></span></p>

După o serie de scandaluri în care au fost implicați foștii miniștri din Guvernul Ponta, la rândul său, Remus Pricopie, noul ministru al Educaţiei, are probleme cu CV-ul, scrie b1.ro.


Potrivit sursei citate, acesta şi-a trecut în CV studii de Politici publice în învățământul superior, la George Washington University, în perioada 2003-2004. La solicitarea jurnaliștilor, însă, reprezentanţii universităţii au transmis un e-mail prin care spun că Pricopie nu apare în baza de date ca absolvent al instituţiei, în acea perioadă. Nici la o verificare ulterioară în arhivă, reprezentanţii Universităţii nu au putut confirma studiile ministrului.

Remus Pricopie este rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), din 27 februarie 2012. Din 1998, este profesor la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA, iar în perioada 2005-2007 si 2008-2012 a fost decan al acestei facultăți.


Ultimele Stiri
abonare newsletter