Actualitate

JUDECĂTOAREA CCR IULIA MOTOC, AMENINŢATĂ pe email: "Mi se spune că ne-a sosit clipa"

<div> <p><strong><span style="font-size: small;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Judecătorul Curţii Constituţionale Iulia Motoc susţine că este din nou ameninţată. Mesajul l-a primit pe email şi i-ar aparţine unui membru PNL, scrie realitatea.net. </span></span></strong></p>

 

"Prin acest email mi se comunică că ne-a sosit clipa şi că o să dea cu noi de pământ şi o să se aleagă praful de noi. Sunt emailuri de ameninţare clare şi foarte violente. Nu ştiu în ce vor consta. O să depun o plângere la procuratură. Pot să spun că din profilul acestei doamne rezultă că este o membră a PNL. Nu cred că rezultatul alegerilor trebuie să aibă consecinţe asupra judecătorilor CCR. Nu cred că acesta este mesajul pe care liderii politici care au câştigat alegerile l-au adresat alegătorilor lor. Nu ne mai temem atât de uşor", a spus Motoc, pentru Realitatea TV.


Nu este pentru prima dată când judecătorii constituţionali se plâng că sunt ameninţaţi. S-a mai întâmplat şi în luna august, în perioada suspendării preşedintelui. La acel moment, Aspazia Cojocaru a depus o plângere penală, după ce a declarat că a fost ameninţată cu moartea. Judecătorii reclamau, la acea perioadă, că sunt, de asemenea defăimaţi şi hărţuiţi.

abonare newsletter