Actualitate

Mii de elevi din judeţul Cluj au rămas fără cornuri după ce firma care se ocupa cu distribuirea lor a intrat în faliment

<blockquote> <p><span style="font-size: small;"><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/04/05-corn.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Aproape 23000 de elevi din judeţul Cluj au rămas fără cornuri, după ce firma care se ocupa de distribuirea cornurilor în şcolile din judeţul Cluj a intrat în faliment. Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, Valentin Cuibus, a declarat că se va căuta o firmă căreia i se va încredinţa direct, fără licitaţie, pentru ca elevii să primească în continuare cornuri.</strong> </span></p>


„Ieri au început negocierile la Consiliul Judeţean Cluj, am invitat mai multe firme la discuţii. Acuma, urmează încredinţarea directă pe o perioadă determinată, între timp se va afişa pe SEAP invitaţia la licitaţie, dar până vom stabili o firmă va mai dura 2-3 luni. Acuma, o perioadă de 3-4 zile, copii nu vor primi corn, pentru că de corn este vorba. Laptele îl primesc în continuare”, a declarat şeful ISJ Cluj, Valentin Cuibus.

Ieri dimineaţă, elevii Şcolii Genelare nr. 1 din Gherla, unde învaţă peste 1000 de elevi, nu şi-au mai primit cornul, ci doar laptele. Conducerea instituţiei a aflat, vineri, printr-o înştiinţare de la inspectorat, că distribuirea cornului a fost sistată.

"Ni s-a adus la cunoştiinţă că începând cu data de 3 decembrie din cauza falimentului firmei SC Roland SRL, pe o perioadă de 3-4 zile nu se va mai primi acest produs de panificaţie", a declarat Liliana Pop, directoarea şcolii.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj a dat asigurări că până la sfârşitul acestei săptămâni problema se va rezolva iar până la organizarea unei noi licitaţii, o alta firmă va distribui cornurile pentru elevii clujeni.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter