Actualitate

Tatăl lui Michael Jackson a suferit un atac cerebral

<p><strong><span style="color: #000000;"><span style="font-size: small;"><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/30/michaeljacksontata.jpg" border="0" style="margin: 2px 5px; float: right;" />Tatăl lui Michael Jackson, Joe Jackson, a suferit un atac cerebral, dar, potrivit apropiaţilor săi, este în afara oricărui pericol şi se recuperează la un spital din Las Vegas. </span></span></strong></p>

 


„Spune că se simte bine”, a declarat un apropiat al familiei, Brian Oxman, despre Joe Jackson.

Oxman, care i-a fost şi avocat lui Jackson la un moment dat, a povestit că bărbatul în vârstă de 83 de ani a avut o stare de slăbiciune, miercuri, într-un parc de lângă casa lui, şi ulterior a fost transportat la spital. De asemenea, acesta a spus că Jackson a avut mai multe atacuri cerebrale de-a lungul timpului. „Vorbea bine, mi s-a părut că este în stare excelentă”, a adăugat Oxman.


Fost angajat al companiei US Steel din Indiana, Joe Jackson a fost managerul trupei Jackson 5, formată din copiii săi - inclusiv cel care a devenit regele muzicii pop Michael Jackson -, la începutul anilor '60.

Ultimele Stiri
abonare newsletter