Actualitate

Jazz, teatru şi operă, astăzi, la Festivalul Internaţional de Teatru Interferenţe

<p><strong><span style="color: #000000;"><span style="font-size: small;"><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/30/domnisoarajulie.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Spectacolul „Domnişoara Julie” de August Strindberg şi concertul de jazz susţinut de Blutopia sunt doar două din evenimentele zilei a patra a Festivalului Interferenţe. </span></span></strong></p>

 

A patra zi a Festivalului Internaţional de Teatru Interferenţe, organizat de Teatrul Maghiar Cluj-Napoca, începe astăzi, la ora 10.30, la Casa TIFF cu lansarea cărţii „Cehov, Shakespeare, Bergman văzuţi de Andrei Şerban”, semnată de Mihaela Marin.


De la ora 11.00, tot la Casa TIFF, clujenii sunt invitaţi la un dialog cu creatorii spectacolelor „Les Corbeaux” şi „Julie, Jean şi Kristin”.

La ora 13.00, pe strada Mihail Kogălniceanu nr. 3-5 are loc inaugurarea plăcii memoriale cu ocazia aniversării a celor 220 de ani de existenţă a Teatrului Maghiar la Cluj-Napoca.


Seară de jazz şi teatru

Partea a doua a zilei debutează cu proiecţia spectacolului de operă Leos Janacek: Katja Kabanova care va avea loc de la ora 15.00 la Casa TIFF.

Pentru ora 18.00, organizatorii au pregătit spectacolul de teatru „Domnişoara Julie” de August Strindberg, iar de la ora 20.00 iubitorii de jazz sunt invitaţi la concertul susţinut de Alex Harding – Blutopia.


Ediţia a treia a Festivalului Interferenţe se va încheia în 9 decembrie. Tema din acest an este relaţia dintre teatru şi muzică.

Citeşte şi Festivalul Internaţional de Teatru "Interferenţe" începe astăzi


Bani de la bugetul local pentru Festivalul de Teatru Interferenţe

abonare newsletter