Actualitate

Eagle Eye Cherry vrea să includă România în noul său turneu

<p><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size: small;"><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/28/12-cherry.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Turneul va fi organizat în cursul anului viitor, a spus interpretul, prezent miercuri la București.</strong> </span></span></p>

 

Eagle Eye Cherry a declarat miercuri dimineaţă la ProFM că vrea să includă şi România în noul său turneu, anul viitor, informează postul de radio.


Eagle Eye Cherry a fost invitatul lui George Vintilă miercuri dimineaţă, de la ora 10.00 la ProFM. După ce l-a prezentat şi ascultătorilor săi, DJ-ul ProFM l-a întrebat pe Eagle Eye cum i s-a părut la „Vocea României”, unde acesta a fost prezent cu o seară înainte şi a concertat.

„A fost o experienţă extraordinară, am auzit mulţi cântăreţi foarte talentaţi”, adăugând însă că, din punctul lui de vedere, show-ul a fost cam lung. Aflat pentru prima oară în România, el a fost luat la întrebari de George, discutând inclusiv despre perioada copilăriei, când a concertat împreună cu părinţii săi, în toată lumea.


Tatăl lui a fost muzician de jazz, iar talentul s-a împărţit în familie, pentru că şi sora lui mai mare, Nenneh Cherry, este o cântăreaţa foarte cunoscută. Întrebat dacă a fost vreodată în competiţie cu ea, Eagle Eye a spus: „Nu în competiţie, cântăm stiluri diferite şi, din contră, ea întotdeauna a fost lângă mine când am avut diverse proiecte şi, în general, când am avut nevoie. Doar este sora mai mare”.

El a vorbit la ProFM şi despre hitul „Save tonight”, care a apărut în 1998 şi care a devenit cunoscut în toata lumea. „Este despre dorinţa de a-ţi petrece timpul cu persoana iubită, de a nu vrea să pleci de lângă ea”, a spus artistul, povestindu-i lui George că regretele care se simt în piesă sunt foarte reale, foarte adevărate, pentru că la vremea respectivă a trebuit să îşi părăsească prietena pentru a pleca în turneu. Când şi-a dorit să ia o pauză nu s-a gândit că va fi atât de lungă, de şapte ani, dar simte că puterea lui creativă a lucrat astfel mai mult şi acum este foarte fericit că s-a întors cu un nou material discografic. Eagle Eye şi Jimmy au cântat live „Can't get enough”, „Free” şi „Save Tonight”.


Eagle Eye a spus că anul viitor va începe un turneu şi speră să includă şi România pe lista lui.

La final, DJ-ul ProFM a declarat despre invitatul său că este „foarte mişto, super relaxat”. „M-am bucurat să fie alături de mine şi atât el, cât şi Jimmy, sunt genul de oameni pe care am am visat să îi intervievez în studioul ProFM. Am stat mult de vorbă cu el şi mi-a promis că, data viitoare când vine în România, ne auzim să petrecem ceva timp împreună, mai ales că împărtăşim şi aceeaşi pasiune pentru schi”, a încheiat George.


Ultimele Stiri
abonare newsletter