Actualitate

Primarul, întâmpinat cu pâine şi palincă pe strada Oaşului

<p><span style="font-size: small;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"> </span><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"> </span><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"> </span><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/28/oas1.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Finalizarea lucrărilor de reabilitare a străzii Oaşului a fost inaugurată astăzi de primarul Emil Boc. Încheierea lucrărilor a fost îndelung aşteptată de locuitorii din zonă</strong>. </span></span></p>

 

În semn de mulţumire pentru modernizarea străzii, câţiva locuitori de pe strada Oaşului l-au aşteptat, astăzi, pe primarul Emil Boc cu pâine, sare, palincă, vin şi băuturi răcoritoare. Oamenii spun că de douăzeci de ani au aşteptat ca strada lor să fie modernizată şi să nu mai fie plină de gropi şi noroi.


Boc nu a fost „asaltat” doar cu mesaje de mulţumire. Astfel, un locuitor de pe o stradă privată, adiacentă străzii Oaşului i-a solicitat ajutor pentru asfaltare.


Lucrările la strada Oaşului s-au realizat în opt luni. „Suntem înainte de 1 decembrie, strada Oaşului este gata, exact aşa cum ne-am angajat încă din luna iulie şi cum administraţia clujeană s-a angajat încă din luna martie când au demarat lucrările, a declarat primarul.


Lucrările au costat aproximativ 16 milioane lei, strada are o lungime de trei kilometri, o lăţime de nouă metri şi trotuare, locuri de parcare pe ambele părţi, nouă podeţe, ziduri de sprijin, drenuri pentru captarea apelor pluviale.



Ultimele Stiri
abonare newsletter