Actualitate

Kristen Stewart şi Robert Pattinson aşteaptă un copil

<p><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/27/rp.png" border="0" width="450" height="258" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Kristen Stewart şi Robert Pattinson, colegul ei din distribuţia filmelor din seria "<em>Twilight</em>", aşteaptă un copil, afirmă presa americană, la doar câteva luni de la despărţirea cuplului, cauzată de infidelitatea actriţei, care a avut o aventură cu un regizor de la Hollywood, ce este căsătorit, scrie Mediafax. </strong></p>

 


Revista OK! afirmă că actriţa americană, care s-a împăcat în luna septembrie cu Robert Pattinson, este însărcinată cu primul copil al cuplului.

Aceeaşi publicaţie americană afirmă că cei doi actori intenţionează să amenajeze o cameră spectaculoasă pentru primul lor copil, pe care vor să îl crească în Marea Britanie.


Totodată, se spune că Stewart îl "imploră" pe Robert Pattinson să o ia de soţie, înainte de naşterea bebeluşului.

Actorul britanic, în vârstă de 26 de ani, a părăsit vila din Hollywood în care locuia cu iubita sa, după publicarea în presa americană a unor fotografii în care aceasta apărea în ipostaze intime alături de regizorul de film Rupert Sanders, în vârstă de 41 de ani. Cineastul, care este căsătorit şi are doi copii, a regizat filmul "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman" în care rolul principal feminin a fost jucat de Kristen Stewart.


În luna iulie, Kristen Stewart a anunţat public că a avut o aventură cu Rupert Sanders.

Ulterior, atât actriţa, cât şi Rupert Sanders au dat publicităţii comunicate de presă în care şi-au prezentat scuze publice.


La câteva luni după aceea, Robert Pattinson a fost de acord să continue relaţia cu Kristen Stewart, în vârstă de 22 de ani, declarând că a iertat-o pe iubita lui pentru această "greşeală prostească".

Cei doi actori s-au mutat din nou împreună şi locuiesc în prezent într-un apartament de lux din Los Angeles.


Actorii Robert Pattinson şi Kristen Stewart au devenit celebri pe plan internaţional graţie personajelor Edward Cullen şi Bella Swan pe care le-au interpretat în filmele francizei "Amurg/ Twilight".

Primele patru lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, şi "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon - au obţinut împreună încasări de 2,5 miliarde de dolari. Ultimul film din serie, intitulat "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", regizat tot de Bill Condon, a fost lansat pe marile ecrane pe 16 noiembrie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter