Actualitate

Huidu revine la Cronică

<p><img src="documente/stories/02_februarie/28_ziua/0-183056-huidu_3mod-bun.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" /></p> <p>Şerban Huidu ar putea apărea mâine la Cronica Cârcotaşilor, în debutul noului sezon al emisiunii. Surse din interiorul Prima TV au declarat că Huidu, deşi a slăbit foarte mult cât a fost internat în spital, se simte mult mai bine şi abia aşteaptă să-şi reia locul alături de Mihai Găinuşă.</p>

Oficial, Prima TV nu confirmă prezenţa lui Huidu în emisiune, despre care arată într-un comunicat că este „un show produs şi supervizat de Şerban Huidu”. Reprezentanţii Prima TV nu au spus dacă Huidu va prezenta alături de Mihai Găinuşă emisiunea “Cronica Cârcotaşilor” din această săptămână, precizând doar că show-ul va avea “un personaj surpriză”.

Realizatorul de radio şi de televiziune Şerban Huidu a scris, pe 22 februarie, pe blogul lui, că face recuperare o dată pe zi şi “trage tare” pentru a-şi relua cât mai curând activităţile. “Am citit mesajele de încurajare şi pe cele cu răutăţi, dar nu mă afectează, nu le bag în seamă. Oricum sunt puţine. Fac recuperare o dată pe zi. Merg la bazin şi fac recuperare. În această perioadă am învăţat mult. Care sunt valorile vieţii şi pentru ce trăim! Familia şi prietenii. O să fiu cât mai curând alături de voi. E o promisiune!”, a scris Şerban Huidu pe blogul lui, într-un post intitulat “Trag tare!”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter