Actualitate

ACCIDENT de circulaţie MORTAL în Aghireşu. ŞOFERUL A FUGIT, dar s-a predat a doua zi la poliţie.

<div style="color: #000; background-color: #fff; font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;"> <div><span style="font-size: small;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><strong>În noaptea de sâmbătă spre duminică, (25 noiembrie, ora 01.53), pe raza localităţii Aghireşu Fabrici s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane, iar conducătorul autovehiculului a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei.</strong>

Din cercetările efectuate s-a stabilit că şoferul unui autoturism, în timp ce conducea  un autovehicul din direcţia Leghia spre Gârbău a surprins şi accidentat mortal pe Andrei L. de 49 ani, care în calitate de pieton, se afla pe partea carosabilă.

A doua zi, duminică 25 noiembrie, la ora 13, conducătorul autoturismului, Andrei B., de 23 ani, din Cluj-Napoca, s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj. Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. Instanţa a dispus luarea măsurii obligării de a nu părăsi localitatea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter