Actualitate

Focuri de artificii şi concerte de Ziua Naţională

<p style="margin-bottom: 0in"><strong><img src="documente/stories/11_noiembrie/30_ziua/01%20m.h.%202121.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Ziua Naţională a României va fi sărbătorită şi anul acesta prin concerte şi tradiţionalele focuri de artificii din centrul oraşului. Evenimentele dedicate zilei de 1 Decembrie vor începe la ora 11.00, la Monumentul Memorandi<span lang="ro-RO">ştilor unde va fi o scenetă despre Marea Unire de la Alba-Iulia. Apoi, la ora 13.00, în Sala de Sticlă a Primăriei Cluj-Napoca, va avea loc lansarea cărţii Legendele Clujului, sub coordonarea profesorului Ioan Nistor.

De la ora 15.00, în Piaţa Unirii, se va desfăşura un concert cu muzică folclorică, dar şi muzică pentru tineri. Vor urca pe scenă ansamblurile folclorice Crăişorul, Dor Transilvan, Românaşul, Mărţişorul şi artiştii de muzică populară Dumitru Fărcaş, Maria Lobonţ, Sava Negrean Brudaşcu. De la ora 18.00 va susţine un concert formaţia Compact, iar de la ora 19.00, va avea loc un concert DJ Project.


Focurile de artificii care vor dura 15 minute vor începe la ora 20.00 în Piaţa Avram Iancu şi vor încheia manifestările dedicate zilei de 1 Decembrie.

Costul total al activităţilor pentru Ziua Naţională este de 150.000 lei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter