Actualitate

Farsă la Marele Canion. IMAGINEA cu care o tânără şi-a speriat mama şi a devenit cunoscută pe internet

<p><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/24/canion.png" border="0" width="450" height="257" style="float: right; margin: 2px 5px;" />O tânără a decis să îi facă o farsă mamei sale, care o proteja prea mult şi nu îi permitea să se relaxeze în vacanţă, scrie Mediafax.

Samantha Busch, în vârstă de 22 de ani, a decis să îi facă o farsă mamei sale supraprotectoare. Tânăra i-a trimis mamei o fotografie în care părea să cadă de pe o stâncă din Marele Canion, informează ABC News.


"Timp de cinci zile, înainte de plecarea în excursie, mama m-a avertizat continuu că aş putea cădea de pe o stâncă. Aşa că atunci când am găsit un loc sigur în care să pot sta, am făcut farsa. Iubitul meu a înclinat aparatul foto în unghiul potrivit şi a ieşit o poză grozavă", a spus tânăra.

Mama sa şi colegele de muncă ale acesteia nu au fost însă amuzate.


"Toate au intrat în panică şi au spus că aproape le-am provocat un atac de cord", spune Samantha.

Pentru a-şi speria şi mai tare mama, Samantha şi-a oprit localizarea GPS de pe telefonul mobil.


"Lucrăm împreună, aşa că în fiecare zi comunicăm. În timpul vacanţei am decis să îi arăt cum este să nu ştie unde mă aflu în fiecare zi", a declarat tânăra.

Fotografia a fost postată pe un site de socializare, cu mesajul: "Mama e îngrijorată de excursia mea la Marele Canion. I-am trimis această poză". Imaginea a devenit virală imediat, iar mama Samanthei nu mai este supărată pe aceasta pentru farsa făcută.

Ultimele Stiri
abonare newsletter