Actualitate

Sute de credincioşi au venerat moaştele Sfântului Anton

<p style="margin-bottom: 0in;" lang="it-IT"><strong><span style="font-size: x-small;">Sute de credincioşi au venit să venereze, de vineri până duminică, relicvariul cu o părticică din moaştele Sfântului Anton de Padova, la Parohia Greco-Catolică „<em>Sfântul Iosif</em>” din cartierul clujean Someşeni.

Duminică, după oficierea Sfintei Liturghii, la care au participat foarte mulţi enoriaşi, relicvariul a fost depus în Altar, dar parohul bisericii, părintele Cristian Goia, l-a readus în naos, pentru credincioşii veniţi mai târziu, de departe, care au dorit să nu piardă ocazia de se închina în faţa lor pentru binele familiei.


Părintele paroh Cristian Goia a declarat că pentru Parohie şi comunitatea creştină 'a fost un prilej de bucurie, ca la început de Post al Crăciunului, să primească sfintele moaşte, de la Parohia „Sfântul Anton” de pe Dealul Florilor din Dej, pentru cinstire, pentru câteva zile, prin bunăvoinţa părintelui Călin Moldovan.

Acum, aproape de ziua Naşterii Mântuitorului, oamenii şi-au adus aminte de Dumnezeu”, a spus, cu lacrimi de mulţumire în ochi, părintele Cristian Goia. Duminică, moaştele Sfântului Anton au revenit la Dej.

Ultimele Stiri
abonare newsletter