Actualitate

Peste 200 de participanți la cursul de pregătire pedagogică de la UMF

<p><strong>Facultatea de Medicină a Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca, în colaborare cu PRIME - Partnerships in International Medical Education și Southampton University Medical School din Marea Britanie,  a organizat în perioada 12 noiembrie 2012 – 16 noiembrie 2012 un curs de pregătire pedagogică pentru îmbunatăţirea abilităţilor de predare ale cadrelor didactice tinere ale Facultăţii de Medicină,  asistenţi universitari și şefi de lucrări. </strong></p>

La curs au fost invitate și cadre didactice ale facultăților de medicină dentară și farmacie, precum și studenți.

 


PRIME este o organizaţie internaţională care oferă cursuri de educaţie medicală în peste 30 de ţări din 5 continente. Cursurile au fost susținute de profesori - medici cu experienţă în predare şi cercetare la Facultăţile de Medicină din Marea Britanie, iar la Cluj au participat 200 de cadre didactice și studenți.

Organizarea acestui curs de pregătire pedagogică a devenit deja o tradiție pentru Facultatea de Medicină, prima ediție având loc în anul 2009. Până în prezent, au avut loc 4 cursuri în cadrul programului ”Faculty development”. ”Succesul de care acestea s-au bucurat și interesul pe care cadrele didactice l-au manifestat pentru maniera de abordare a temelor propuse, crează premisele unei colaborări de durată între cele trei prestigioase instituții”, au explicat reprezentanții universității clujene.


 

abonare newsletter