Actualitate

Biletele pentru concertul "The Wall" al lui Roger Waters, puse în vânzare de vineri

<p><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/14/waters_roger_5-mod.jpg" border="0" width="350" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Fanii Pink Floyd îşi vor putea achiziţiona, începând de vineri, biletele pentru concertul lui Roger Waters "The Wall" online, de pe site-ul <a href="http://www.MyTicket.ro">www.MyTicket.ro</a>, ulterior acestea fiind disponibile şi în magazinele de specialitate.</strong></p>

 

Roger Waters aduce pentru prima dată în România una dintre cele mai grandioase producţii realizate vreodată în lume - "The Wall". Biletele au preţuri cuprinse între 135 de lei şi 950 de lei, n funcţie de distanţă faţă de scenă: cele fără loc, în categoriile gazon B, gazon A şi golden ring, costă 135 de lei, 180 de lei, respectiv 280 de lei, iar locurile pe scaune vor costa 585 de lei şi 950 de lei.


"După ce am anunţat concertul de la Bucureşti, feedback-ul a fost incredibil, am fost realmente copleşiţi de mesaje. Românii au început să devină consumatori de concerte mari, motiv pentru care facem tot posibilul să aducem cele mai mari producţii şi în ţara noastră. Întregul concept «The Wall» este absolut fenomenal, echipa care se ocupă de acest show colaborând de-a lungul timpului cu artişti precum U2, The Rolling Stones, Madonna sau Muse. Dincolo de muzica ce a consacrat Pink Floyd, trebuie să ne aşteptăm la o adevarată experienţă multidimensională, la o scenografie ieşită din comun, la vizualuri, efecte speciale şi pirotehnice realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii", a spus Laura Coroianu, CEO Emagic, citata de Mediafax.

abonare newsletter