Actualitate

Dacia va lansa în 2013 un break şi o camionetă

<p><strong>Dacia va lansa în 2013 două noi modele - un break şi o camionetă, a declarat marţi, la lansarea noilor generaţii Logan, Sandero şi Sandero Stepway, vicepreşedintele companiei Dacia, Constantin Stroe</strong>.</p>

 


Berlina şi cele două Sandero nu vor fi singure pe lume (...) Va urma un break şi o camionetă”, a spus Stroe, citat de Agerpres.

El a precizat că noul pick-up Dacia va avea ca punct de pornire modelul Logan 2, nu SUV-ul Duster, iar strategia de produs în cazul break-ului va ţine cont de ceea ce ce se fabrică şi în Maroc (Dacia Lodgy - n.a.)

Stroe a mai spus că noul Renault Symbol este produs tot la Mioveni, dar gradul de integrare locală a producţiei (proporţia componentelor produse local) este mai mic decât în cazul Logan.

Gradul de integrare al Symbol-ului nou nu este la nivelul Logan-ului. Symbol aparţine altei familii, numai că acum avem o platformă comună la ambele maşini”, a mai spus Stroe.

Dacia a lansat marţi, în România, a doua generaţie a modelelor Logan, Sandero şi Sandero Stepway, prezentate în premieră la salonul auto de la Paris, la sfârşitul lunii septembrie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter