Actualitate

Polus Real Estate vrea împăcare cu Primăria în proiectul cartierul Tineretului

<p><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/13/03-cartierul%20tineretului%20someseni_ft%2021.jpg" border="0" style="border: 0px none; float: left; margin: 2px 5px;" /><strong>Compania Polus Real Estate, cea care ar fi trebuit să ridice cartierul Tineretului la capătul Bulevardului Muncii a anunţat, pe de o parte, că doreşte să reia colaborarea cu Primăria Cluj-Napoca pentru a continua construirea cartierului, iar pe de altă parte a anunţat că a depus plângeri penale împotriva fostului primar Sorin Apostu, fostului viceprimar Laszlo Attila, Arpad Paskany şi consilierilor locali. Plângerile penale vizează suspiciunea de fraudă, mită şi abuz de putere.</strong></p>

Actuala conducere a Polus Real Estate acuză Primăria Cluj-Napoca de faptul că nu a anunţat compania atunci când a decis transformarea proiectului de construire a cartierului Tineretului în parc fotovoltaic.

Polus Real Estate doresc să recupereze cei 30 milioane euro pe care spun că i-au investit până acum în proiectul privind cartierul Tineretului.


Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca afirmă că aşteaptă încheierea proceselor în care este implicată Polus Real Estate pentru a decide care este pasul următor.

Vom reveni cu amănunte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter