Actualitate

Corina Creţu s-a cununat religios

<p /><strong /><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/11/12-corina-cretu.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Fostul ei șef, Ion Iliescu, crede că aceasta „avea nevoie să se căsătoarească, era puţin cam stingheră”.

Europarlamentarul PSD Corina Creţu s-a cununat religios, sâmbătă, cu omul de afaceri Ovidiu Rogoz, fostul preşedinte Ion Iliescu, prezent la eveniment, declarând că vicepreşedintele PSD va fi „o femeie împlinită” şi că avea nevoie să se căsătorească, pentru că „era puţin cam stingheră”.


Evenimentul a avut loc la Biserica Sfântul Spiridon Vechi din centrul Capitalei, în prezenţa membrilor familiilor celor doi miri, a unor prieteni, precum şi a unor colegi de partid şi de la Parlamentul European.

Mireasa a sosit la biserică într-un automobil Rolls Royce retro, purtând o rochie albă. Ea a avut şase domnişoare de onoare, cu rochii mov.


Printre invitaţi s-au numărat fostul preşedinte Ion Iliescu, preşedintele PNL, Crin Antonescu, soţia acestuia, Adina Vălean, europarlamentar PNL, dar şi soţia premierului Victor Ponta, Daciana Sârbu.

De asemenea, la eveniment au fost prezent preşedintele PC, Daniel Constantin, europarlamentarul PSD Cătălin Ivan, dar şi Ioan Mircea Paşcu şi Ecaterina Andronescu.


Fostul preşedinte Ion Iliescu, al cărui purtător de cuvânt a fost, în mandatul de după anul 2000, Corina Creţu, a declarat, răspunzând unei întrebări din partea presei, că este bine că acesta se căsătoreşte.

„E foarte bine că se căsătoreşte, o să fie o femeie împlinită, la casa ei (...) Da, avea nevoie să se căsătorească, că era cam stingheră”, a spus Iliescu, înainte de slujbă.


El le-a urat mirilor „casă de piatră şi multă fericire şi sănătate”.

La rândul său, Crin Antonescu a sfătuit-o pe mireasă „să nu aibă prea mult de-a face cu presa”, iar Cătălin Ivan i-a spus că trebuie să înveţe arta compromisului, pentru ca să îi meargă bine în căsnicie.


Daciana Sârbu a declarat că este foarte bună prietenă cu Corina Creţu şi că are emoţii mai mari decât la propria nuntă, unde o mare parte din atenţie a fost îndreptată spre fiica sa, Irina.

abonare newsletter