Actualitate

Spitalele din Europa caută personal medical la Cluj, oferind salarii de peste 2000 €

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/08/02-hospital.jpg" border="0" align="right" />Candidaţii sunt aşteptaţi la evenimentul „Cariere în Alb” şi cu oferte de perfecţionare lingvistică, oferite de firmele expozante, astfel încât aceştia să aibă posibilitatea de a-şi dezvolta abilităţile necesare angajării.</strong>



Recrutori medicali, parteneri ai lanţurilor de clinici şi spitale din România, Germania, Anglia, Irlanda, Elveţia, Belgia şi Ţările Nordice îşi vor prezenta oferta de posturi medicale, weekendul acesta la târgul de cariere medicale, „Cariere în Alb”. Evenimentul va avea loc duminică, la Casa de Cultură a Studenţilor, între orele 10.00 şi 16.00.
Expozanți precum Permedex, MediCarrera, Brandler und Rauschelbach, Steiner, TTM Healthcare, EGV și Occident Express îi aşteaptă, atât pe medicii specialişti şi rezidenti, cât şi pe candidaţii proaspăt absolvenţi din domeniul de sănătate, cu pachete salariale pornind de la 2.000 de euro. Intrarea la târg este gratuită.
„Datorită dezvoltării sistemului medical privat disponibilitatea posturilor medicale a crescut tot mai mult în ultima perioadă, atât în România, cât şi în afara ţării. Weekendul trecut Cariere în Alb a reunit la Bucureşti peste 1500 de cadre medicale care au discutat cu cele 21 de companii  de recrutare. La eveniment au fost prezenți doctori, farmaciști, stomatologi, studenți mediciniști și cadre medicale auxiliare”, a precizat Cătălina Poiană, din partea organizatorilor.
La nivel internaţional evenimentul găzduieşte peste 50 de companii de recrutare. În luna noiembrie, târgul de cariere va mai avea loc în Cehia (Brno – 17 noiembrie şi Praga – 18 noiembrie), Timişoara (24 noiembrie) şi Ungaria (Debrecen – 25 noiembrie).

abonare newsletter