Actualitate

Candidaţii ARD vor să „repornească inima României”

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/05/04-ard-foto-agerpres-495x284.jpg" border="0" align="left" />Alianţa România Dreaptă (PDL, PNŢCD, PFC) şi-a lansat ieri, la Opera Naţională Bucureşti, cei 452 de candidaţi pentru alegerile parlamentare.</strong>



La lansarea candidaţilor ARD, preşedintele PDL, Vasile Blaga, a subliniat faptul că „în cel mai bun caz, după guvernarea Ponta va rămâne doar dâra de fum din spatele maşinii lui de curse, în spatele căreia este copilotul liberal Adomniţei”.

De asemenea, Blaga i-a invitat pe reprezentanţii ARD să se uite la „fauna" de pe listele electorale USL, arătând că pe acestea se află „socrii, neveste, copii" ai reprezentanţilor USL. Liderul PDL a mai spus că democrat-liberalii au câştigat de fiecare dată dacă că au fost o echipă unită, aşa cum se prezintă şi înainte de alegerile din 9 decembrie 2012.

Ungureanu: „ARD, cea mai bună alianţă din istoria României“

La rândul său, liderul Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu a subliniat faptul că această alianţă este cea mai bună din istoria României pentru că nu este o cumetrie, o frăţie şi pentru că este o asociaţie a patrioţilor care vor ca ţara să arate cum trebuie. „Noi venim cu această alianţă, cea mai bună din istoria României, pentru că nu este o cumetrie, o frăţie şi pentru că este o asociaţie a patrioţilor care vor ca ţara noastră să arate cum trebuie“, a spus Ugureanu.
În opinia sa, USL propune un socialism „prăduitor", iar ARD o economie de piaţă cu accente bine distribuite. Ungureanu a mai spus că cei care se află la putere au luat o mie de piei de pe întreprinzătorul privat, iar ARD propune taxe mai puţine şi mai mici, stabilitate fiscală, reducerea până în 2015 cu 5 procente a CAS. Ungureanu a mai precizat că românii nu vor avea de ales pe 9 decembrie între două tabere politice, ci între două feluri de a fi şi că ARD doreşte să le dea românilor siguranţa zilei de mâine.
Cât priveşte programul de guvernare al ARD, Ungureanu a dat asigurări că nu vor fi făcute promisiuni ce nu vor putea fi apoi respectate.

Sloganul ARD – „Reporneşte inima României“

Sloganul ARD, pentru alegerile parlamentare este unul pe măsura vremurilor pe care le avem în faţă, a precizat fostul premier, Emil Boc, prezent, la rândul său, la lansarea candidaţilor. „Sloganul este un slogan bun, pe măsura programului politic şi a vremurilor pe care le avem în faţă şi sunt convins că românii au reuşit deja să-şi facă o imagine despre guvernarea USL şi despre faptul că România mai are atât cât mai are stabilitate economică datorită măsurilor PDL", a spus Emil Boc.

abonare newsletter