Actualitate

Premieră în România: primul radio care emite național de la Cluj-Napoca

<p><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/05/12-decebal-cotoc.jpg" border="0" style="float: left; border: 0px none; margin: 2px 5px;" />Cel mai ascultat radio clujean va putea fi auzit în cele mai importante orașe din țară.</strong></p>

Radio Impuls este la ora actuală cel mai iubit și ascultat radio clujean. Începând cu data de 1 noiembrie emisiunile Impuls pot fi ascultate pe frecvențele radio ale fostei rețele BBC din București, Sibiu, Timișoara și Constanța.
„Am achiziționat rețeaua BBC în luna iunie a acestui an, iar de atunci am încercat îmbunătățirea rețelei și a programelor astfel încât să putem emite începând din luna noiembrie”, declară Decebal Cotoc, proprietarul Radio Impuls.
„Vom emite de la Cluj însă am adaptat programele astfel încât să acopere interesul național. Este o premieră în România când un radio emite național din alt oraș decât Bucureştiul” ,a completat Cotoc.
Radio Impuls Cluj, în versiunea locală, sută la sută dinamică și de success, a apărut pe piața Clujului în ianuarie 2006. O echipă de tineri nu foarte numeroși, dar foarte entuziaști, s-au luat la bătaie cu marile concerne media din România.
„Cu toate că părea un țel aproape imposibil de atins, timpul a demonstrat că etica noastră de muncă și dedicarea pot duce doar la performanță și evoluție”, a mai declarat Decebal Cotoc.
Decebal Cotoc mai deține la Cluj-Napoca un radio local - Napoca FM - lansat în primăvara acestui an și este proprietarul agenției de publicitate Amprenta. Cu o investiție de peste un milion de euro, radio Impuls va concura marile rețele media din capitală începând cu data de 1 noiembrie.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter