Actualitate

Festivalul Internaţional de Teatru Interferenţe primeşte 50.000 euro din partea Primăriei

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/26/opera maghiara _sc_002.jpg" border="0" align="right" />Primăria Cluj-Napoca va aloca, în urma rectificării bugetare din octombrie, 50.000 euro pentru Festivalul Internaţional de Teatru Interferenţe care va avea loc la Teatrul Maghiar, în perioada 27 noiembrie – 9 decembrie. </strong>

„Am o veste bună pentru Festivalul de Testru Interferenţe. Am făcut o analiză la nivelul Primăriei, în luna octombrie vom face rectificare de buget şi vom aloca 55.000 euro pentru susţinerea Festivalului de Teatru Interferenţe astfel încât să se poată derula. Am discutat cu directorul teatrului şi este suma pe care ei o au ca necesar. Acoperă costurile desfăşurării în acest moment a festivalului. Cu alte cuvinte, festivalul merge mai departe şi face parte de priorităţile municipiului, alături de TIFF, Comedy şi Zilele Clujului. Îmi pare rău că s-a ajuns la această situaţie”, a declarat primarul Emil Boc. El a mai spus că cei de la Teatrul Maghia pot să conteze deja pe aceşti bani pentru a-şi face angajamentele de plată cu ce înseamnă transport, cazare şi alte lucruri necesare desfăşurării festivalului.
Festivalul Internaţional de Teatru Interferenţe are ca temă relaţia dintre teatru şi muzică. Publicul va avea ocazia să urmărească spectacole din 9 ţări, precum şi din România, dar şi piesele Teatrului Maghiar Cluj. Nu vor lipsi nici evenimentele speciale, precum dialoguri cu creatorii spectacolelor, expoziţii, proiecţii de spectacole şi concerte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter