Actualitate

Proiectul ReStart România

<p /><strong>Proiectul ReStart România, o competiţie deschisă tuturor doritorilor, a fost lansat, iar ideile pot fi înscrise în competiţie până pe data de 7 octombrie, pe pagina <a href="http://www.restartromania.ro">www.restartromania.ro</a>.</strong>

„Ai o idee punctuală despre cum ai putea să rezolvi online ceea ce te enervează în România? Dacă și tu simți că poți face viața mai bună pentru oamenii din cartierul tău, localitatea ta sau orașul tău vino pe pagina www.restartromania.ro și înscrie-ți ideea în competiție până pe 7 octombrie. Fii creativ. Gândește-te la nevoile tale și ale familiei și pornește de acolo. Cum ar fi să ai un serviciu pe mobil care să te ajute să raportezi gropile din cartier sau care să te ajute să vezi ce străzi au fost dezăpezite? Cum ar fi să ai o hartă a tuturor clădirilor monument istoric? Cum ar fi să primești un sms atunci când este nevoie de donația ta de sânge? Cum ar fi să ai o aplicație cu ajutorul căreia să afli care anume dintre interacțiunile cu autoritățile și serviciile publice le poți rezolva fără să te duci la ghișeu? Dacă ai o idee online care poate rezolva o problemă offline, fii ReStarter.
Proiectul ReStart România este o competiție deschisă tuturor: persoane fizice, antreprenori sociali, organizații neguvernamentale sau entități comerciale.
Dacă ideea ta este votată de public, convinge juriul nostru și ajunge printre cele șapte idei finaliste, noi te ajutăm să găsești o echipă tehnică care îți va transforma ideea într-un prototip funcțional. Cele mai bune trei prototipuri vor primi finanțări în valoare de 5.000 dolari pentru a se dezvolta și lansa mai departe“, se arată în comunicatul proiectului.


Ultimele Stiri
abonare newsletter