Actualitate

50.000 de vizitatori la Târgul Produs de Cluj – Zilele Recoltei

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/24/tarabe expozanti targul produs de cluj rp 30.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Peste 120 de expozanţi din judeţ, meşteşugari şi producători de brânzeturi, produse tradiţionale din carne au fost prezenţi la ediţia a 12-a a Târgului Produs de Cluj - Zilele Recoltei, care a avut loc în 21 – 23 septembrie în Cluj-Napoca. </strong>

Producătorii care au participat la ediţia din acest an a târgului au oferit produse tradiţionale, la preţ de producător. Producătorii din judeţ au adus cartofi, ceapă, morcovi, varză, vinete, gogoşari şi alte legume şi fructe obţinute pe terenurile din Râşca, Jucu, Sânnicoară, Mintiu Gherlii, Bădeni, Dezmir, Chinteni, Floreşti precum şi din alte localităţi ale judeţul Cluj. Produsele celor câteva zeci de producători de legume şi fructe au fost la mare căutare, producătorii reuşind în cele trei zile ale târgului să-şi vândă toată marfa.
Potrivit Biroului de Presă al Consiliului Judeţean Cluj, de la târg nu au lipsit nici lactatele de la Napolact, Bonas şi Comlact, dar nici cele oferite de micii producători din judeţ. Totodată, mustul, sucurile naturale, diversele ceaiuri şi tincturi, uleiurile presate la rece, pâinea de casă sau palaneţele, produsele naturale pe bază de lavandă, produsele apicole, siropurile naturale, au fost şi ele la mare căutare.
Programul artistic a fost şi el unul extrem de diversificat, în cele trei zile evoluând ansamblurile Folclorice “Dor Transilvan” al RATUC, “Cununa Apusenilor” din Gilău, “Cununa Apusenilor” din Gilău, “Someşul Apahida”, Ansamblul de dansuri Populare maghiare din Tureni, “Cununiţa” din Geaca, Ansamblul Clubul Vedetelor, Tradiţii Someşene, precum şi numeroşi artişti care au încântat publicul vizitator, printre care îi amintim pe Aurel Tămaş, Angela Rusu, Marius Ciprian Pop, Florentina şi Petre Giurgi, precum şi alţi artişti, solişti vocali, instrumentişti şi dansatori.
Pentru cei mici a fost pregătit special şi un atelier de sculptură în legume şi fructe, care s-a bucurat de un foarte mare succes, copii putând lucra în echipă, pentru a realiza figurine din legume şi fructe.

Ultimele Stiri
abonare newsletter