Actualitate

LINDSAY LOHAN, într-un nou scandal

<p /><strong /><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/21/lindsay lohan.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Actriţa americană Lindsay Lohan este implicată din nou într-un scandal. Ea a fost arestată de poliţia din New York în noaptea de marţi spre miercuri, după ce a lovit un pieton cu automobilul pe care îl conducea şi a părăsit locul accidentului. Poliţia din New York a dat publicităţii înregistrarea video a momentului în care se presupune că a avut loc incidentul, scrie Mediafax.

Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, actriţa încerca să îşi parcheze automobilul Porsche Cayenne rulând cu spatele în apropiere de Dream Hotel din New York, în momentul în care a lovit în zona genunchilor un bărbat în jurul vârstei de 30 de ani, a cărui identitate nu a fost dată publicităţii.


Poliţia a fost chemată la faţa locului, iar în momentul în care Lindsay Lohan a ieşit din hotel, la ora locală 02.30, adică circa o jumătate de oră după accident, a fost arestată.

Lindsay Lohan, în vârstă de 26 de ani, a fost arestată pentru că a părăsit locul în care s-a produs un accident de circulaţie, însă a fost ulterior eliberată pe baza unui ordin care o somează să se prezinte la tribunal pentru o viitoare audiere. Un astfel de ordin judecătoresc îl exonerează pe acuzat de obligaţia de a plăti o cauţiune.


Presupusa victimă nu a fost doborâtă de automobilul condus de Lindsay Lohan şi nu prezenta răni vizibile, dar, cu toate acestea, bărbatul a fost transportat la spital pentru a fi consultat de medici.

Foto: facebook.com

Ultimele Stiri
abonare newsletter