Actualitate

Emil Boc şi toţi angajaţii primăriei clujene renunţă la autoturisme pentru o zi

<p><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/19/cluj.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Primarul Emil Boc şi toţi angajaţii Primăriei Cluj-Napoca vor veni vineri la serviciu şi vor pleca acasă fără să utilizeze autoturismele personale, scrie Agerpres.</strong></p>

Emil Boc a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că aceasta este o provocare pe care o lansează tuturor cu ocazia Zilei europene a mobilităţii, pe care Primăria Cluj-Napoca o marchează în aceste zile.

,,Vineri 21 septembrie va fi o zi în care toţi angajaţii primăriei, inclusiv primarul, vor veni şi pleca de la serviciu fără să utilizeze maşina, ci doar mersul pe jos sau mijloacele de transport în comun. E o provocare pe care o lansăm şi pentru alte instituţii publice din municipiu, pentru ca cel puţin o zi pe an să facă diligenţe pe lângă angajaţi să ajungă şi să plece de la serviciu fără a utiliza maşina@, a spus Emil Boc.


În cadrul acţiunilor prilejuite de Ziua europeană a mobilităţii, sâmbătă va avea loc un concurs de îndemânare pe bicicletă, iar duminică un cros al companiilor.

Foto: facebook.com

abonare newsletter