Actualitate

Domnulprimar.ro, spart de hackeri

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/18/12-hackeri--domnuleprimarro spart.jpg" border="0" align="right" />Unul dintre cititorii ziarului Monitorul de Cluj ne-a semnalat ieri că portalul domnuleprimar.ro a fost spart de hackeri în cursul dimineții de luni.</strong>

„Sunt Ionuț din Cluj și voiam să postez o sesizare la primărie acum câteva minute și am constatat că cineva a spart acest site domnuleprimar.ro și este neaccesibil. Vă trimit printscreen” (imagine de pe ecran), ne-a scris cititorul nostru.
Din imaginea trimisă de Ionuț se vede că hackerii se autointitulează „PhantomCrews” şi susţin că au spart site-ul din dorinţa de a demonstra proprietarului că portalul este vulnerabil din punct de vedere al securităţii.
Site-ul domnuleprimar.ro şi-a câştigat notorietatea prin faptul că cetăţenii pot adresa întrebări direct primarilor, iar aceştia le pot răspunde în același mod. Site-ul are un trafic zilnic cuprins între 4.500 şi 5.000 de utilizatori şi acoperă întreaga ţară.

Ultimele Stiri
abonare newsletter