Actualitate

Teste gratuite pentru depistarea primelor simptome ale bolii Alzheimer

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/18/batrana.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Vineri, 21 septembrie, între orele 09.00 - 14.00, la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Cluj, de pe Aleea Padin nr. 20 se va organiza o campanie gratuită de testare a memoriei. </strong>

Scopul acestei acţiuni este oferirea de informaţii cu privire la manifestările demenţei în cadrul bolii Alzheimer precum şi accentuarea importanţei intervenţiei precoce, încă de la apariţia primelor simptome.
Acţiunea de vineri face parte din cadrul campaniei „Să nu-i uităm pe cei ce uită”, realizată de DGASPC Cluj cu ocazia Zilei Internaţionale Alzheimer, marcată în fiecare an pe 21 septembrie.
Pe lângă testele de memorie de vineri, în perioada 18-21 septembrie, între orele 10.00 - 13.00, se vor distribui materiale informative în zona pietonală din Piaţa Muzeului, Parcul Central şi Aleea Padin (zona Piaţa Flora) din Cluj-Napoca. Cu acest prilej, specialiştii DGASPC Cluj vor oferi publicului larg informaţii cu privire la această problematică şi vor distribui materiale informative.

Ultimele Stiri
abonare newsletter