Actualitate

Adele colaborează cu casa de modă Burberry, pentru o linie de haine dedicată femeilor cu forme

<p /><strong /><span style="margin: 0px; padding: 0px; position: static; cursor: auto; color: #333333; text-decoration: none; border: medium none;" /><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/17/adele.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" /> Cântăreaţa Adele, care aşteaptă cu nerăbdare să dea naştere primului său copil, este implicată într-un nou proiect, alături de casa de modă Burberry, cu care colaborează pentru crearea unei linii de haine pentru femeile cu forme, scrie Mediafax.

Directorul de creaţie al Burberry, Christopher Bailey, este cel care ar fi abordat-o pe Adele, oferindu-i şansa de a colabora cu casa de modă britanică, informează dailymail.co.uk.


Această colaborare ar putea să dea un impuls companiei Burberry, după ce săptămâna trecută valoarea de piaţă a casei de modă a scăzut cu 1,3 miliarde de lire sterline.

Bailey - creditat cu reinventarea brandului Burberry - i-a scris personal lui Adele încă de la începutul acestui an, invitând-o să îi viziteze studioul de creaţie, iar de atunci a început colaborarea cântăreţei cu casa de modă.


El ar fi afirmat că ar fi încântat ca artista să aibă un rol consultativ şi, împreună cu stilistul ei Gaelle Paul, să contribuie la crearea unor ţinute din postura sa de "ambasador" al femeilor elegante, cu forme.

"Adele a fost mereu interesată de modă, iar Christopher este încântat de implicarea artistei, pentru că ea ştie exact ce i se potriveşte şi îi place să fie implicată în procesul de creaţie", a declarat o sursă. Însă nici cântăreaţa, nici reprezentanţii casei de modă nu au dorit să comenteze colaboarea. "Este o chestiune privată, pe care nu dorim să o comentăm", au spus reprezentanţii Burberry.


Adele a anunţat în iunie că este însărcinată cu primul ei copil. Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani şi omul de afaceri Simon Konecki au o relaţie din luna ianuarie. Cei doi şi-ar fi oficializat, în secret, relaţia, potrivit presei americane, care a scris la sfârşitul lunii august că vedeta a fost văzută purtând o verighetă de aur.

Foto: www.facebook.com

Ultimele Stiri
abonare newsletter