Actualitate

Se poartă... "manichiura caviar"

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/14/unghii caviar.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Credeai că cel mai extravagant mod de a-ţi picta unghiile este să le vopseşti în culori fosforescente? Te-ai înşelat... Cea mai în trend manichiură pentru toamna anului 2012 este "<em>manichiura caviar</em>", arată ciate.co.uk.</strong>

Oja "caviar" a fost lansată de firma britanică Ciaté, creată de Charolotte Knight - cea mai cunoscută manichiuristă a vedetele din ziua de azi.

Deşi această ojă 3D a fost creată iniţial pentru a fi folosită în cadrul unei şedinţe foto pentru o revistă de modă, succesul pe care l-a avut a făcut-o pe Knight să creeze un model similar de purtat pe stradă. I-a simplificat modul de aplicare şi a lansat-o în trei nuanţe: negru perlă, alb sidefat şi curcubeu.  Acest tip de lac se comercializează exclusiv în Sephora.


Cum se aplică?

Cel mai important lucru este să lucrezi fiecare unghie în parte, încet. Se colorează unghia cu lac, apoi se usucă. Se aplică un al doilea strat şi, înainte ca acesta să se usuce, se presară biluţele de caviar pe deasupra şi se apasă cu vârful degetului pentru a se lipi bine. Cea de-a doua sticluţă conţine un căpăcel din carton ce poate fi utilizat pe post de tăviţă (pentru recuperarea biluţelor căzută pe lângă unghie)


Atenţie: Nu este o manichiură expres... te ţine ocupată cam 20 de minute. Dar merită! Ambele sticluţe costă 20 de euro.

Foto: ciate.co.uk

Ultimele Stiri
abonare newsletter