Actualitate

Scandal la CEC Bank Cluj: angajaţii unei agenții furau din conturile clienţilor

<p><strong><img src="documente/stories/2012/05_mai/11/euro.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Trei angajaţi de la Agenţia numărul 6 a CEC Cluj au retras, timp de trei ani, bani din conturile clienților, informează evz.ro. </strong></p>

Procurorii au cerut arestarea celor trei dar un judecator de la Judecătoria Cluj Napoca a refuzat să emită mandatele de arestare.

Timp de aproape trei ani, cele trei angajate au furat din conturile deponenţilor, suma de 624.779 lei. În tot acest timp, conducerea CEC Bank Cluj nu a făcut niciun control la Agenţia 6, unde se întâmplau fraude bancare care pot concura cu marile inginerii financiare.

Micuţa agenţie bancară din cartierul clujean Gheorgheni era locul unde toţi angajaţii, în frunte cu şeful de agenţie, furau ca în codru din conturile celor care au încredere în “banca statului”. Şi ar mai fi furat mult şi bine dacă un client al CEC Bank nu şi-ar fi dat seama că, din senin, contul lui a fost lichidat, deşi el nu a cerut acest lucru, şi nici nu a încasat niciun leu. Constantin B. a depus o plângere la CEC şi a cerut tragerea la răspundere a celor implicaţi. A fost singurul din cei 23 de păgubiţi care şi-a dat seama că ceva putred se întâmplă. Restul, susţin anchetatorii, nici nu au sesizat că sunt probleme cu banii lor, informează evz.ro.

 

abonare newsletter