Actualitate

Noul smartphone Apple ar putea fi interzis în Statele Unite

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/13/iphone5.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Un judecător din SUA a speculat faptul că Apple ar fi furat două patente de la HTC, motiv pentru care noile produse iPhone 5 şi iPad Mini ar putea fi restricţionate pe piaţă, scrie CNET.</strong>

Deşi pare surprinzător, acest anunţ a fost făcut chiar înainte de lansarea oficială a noului iPhone, pe data de 12 septembrie.

Conform Bloomberg, judecătorul Thomas Pender, a afirmat: "Clar şi convingător înseamnă ceva pentru mine. E clar că un patent pentru piaţa din SUA nu este valid".


Judecătorul în cauză se referă la două patente de tehnologie 4G pe care Apple le-ar fi preluat fără niciun drept de la HTC. Dacă aceste acuzaţii se vor dovedi a fi reale, Apple va pierde procesul cu HTC.

Cu toate acestea, ar exista totuşi două metode de soluţionare a problemei. Pe de-o parte, companiile Apple şi HTC ar putea ajunge la o înţelegere, de multe milioane de dolari. Pe de altă parte, HTC ar putea cere interzicerea comercializării produselor iPad şi iPhone 5 aparţinând companiei Apple.



Citiţi şi: Noul iPhone ar putea avea sistem de securitate cu amprentă digitală şi  iPhone 5, aşteptat să fie lansat pe 12 septembrie

Ultimele Stiri
abonare newsletter