Actualitate

Un hacker revendică un atac împotriva unei importante companii de găzduire a site-urilor de Internet

<p /><strong /><span style="margin: 0px; padding: 0px; position: static; cursor: auto; color: #333333; text-decoration: none; border: medium none;" /><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/11/hacker.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Un membru al grupului de hackeri Anonymous a revendicat, luni, pe Twitter un atac împotriva GoDaddy, o companie care administrează găzduirea a milioane de site-uri în întreaga lume, arată Mediafax.

După un mesaj care anunţă blocarea GoDaddy, AnonymousOwn3r, identificat drept "şeful securităţii" grupului Anonymous, a explicat într-un alt mesaj că a vrut să "testeze securitate pe Internet", adăugând că are şi alte motive care justifică acest atac, despre care nu "poate vorbi pentru moment".


Tot pe Twitter, AnonymousOwn3r a precizat că atacul său nu are o durată precisă, "acesta poate continua o oră sau o lună".

În timp ce unele mass-media acuză Anonymous, hackerul a subliniat că el este singurul care a orchestrat acest atac. "Nu este grupul Anonymous, sunt doar eu, nu citaţi (numele lor), doar pe al meu", a afirmat el în mesaj.


Cu site-ul blocat, GoDaddy a folosit, de asemenea, Twitter pentru a-şi ţine la curent clienţii în legătură cu evoluţia situaţiei.

"Salutare tuturor, noi suntem la curent cu dificultăţile pe care oamenii le întâmpină cu site-ul nostru. Lucrăm la ele", a scris compania în mesaj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter