Actualitate

Magazinul Vodafone din Piața Unirii, redeschis după o investiție de 150.000 €

<p><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/10/vodafone.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Vodafone România a finalizat procesul de rebranding al magazinului din Piața Unirii din Cluj-Napoca, unul dintre cele mai mari magazine de profil din Transilvania.</strong></p>

Toate magazinele Vodafone din Cluj au trecut la noua identitate vizuală și la o amenajare optimizată a spațiului interior, în cazul magazinului din Piața  Unirii investiția fiind de 150.000 de euro.

„Astăzi redeschidem magazinul Vodafone din Piața Unirii, după o investiție ce a transformat spațiul comercial într-unul dintre cele mai mari și mai moderne magazine de profil din regiunea Transilvania. Noul spațiu, amenajat în nota clădirii istorice care îl găzduiește, le oferă vizitatorilor o experiență superioară, care îmbină inovația tehnologică cu o nouă abordare a relației cu clienții, care pot explora și testa smartphone-urile și tabletele de ultimă generație și produsele și serviciile Vodafone într-un mediu plăcut și prietenos”, a declarat Florin Lăpădat, director regional al Vodafone România.


La redeschiderea magazinului, managerul Cristian Albu și Daniel Pop - area sales manager - au anunțat și  surprizele cu care îi vor întâmpina pe clujeni. Astfel, clienții care își reînnoiesc abonamentul sau încheie un contract nou în magazinul din Piața Unirii, în săptămâna 10-16 septembrie, vor putea alege un cadou: pentru trei luni, ei pot opta între 100 de minute/SMS-uri naționale, 250 de minute  internaționale/naționale în rețele fixe, 1.000 de minute în rețeaua Vodafone sau 250 MB de trafic de date. Mai mult, clienții vor beneficia de un discount de 40€ la achiziția oricărui smartphone din magazinul Vodafone. Pentru a putea testa mai bine cele mai noi și mai performante terminale, magazinul din Piața Unirii pune la dispoziția clienților Wi-Fi gratuit de mare viteză.

Vodafone a investit în ultimul an 7 milioane de euro în rebrandingul rețelei de  magazine proprii. La Cluj, Vodafone are o rețea de cinci magazine proprii și 11 magazine partenere și circa 100 de angajați.

Ultimele Stiri
abonare newsletter