Actualitate

INCREDIBIL. Cadou de nuntă: un hotel și un parc eolian. Se întâmplă în România!

<p><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/09/12-3mitica-ghise-nunta-maria-sufana08092012.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Vezi fotografii inedite de la cea mai spectaculoasă nuntă din acest an. Măritișul Elenei Băsescu nu s-a ridicat la nivelul petrecerii de nuntă a familiei Ghișe. </strong></p>

O mie de invitaţi au participat la nunta anului, organizată sâmbătă la Sibiu, pentru care socrul mare, milionarul Dumitru Ghişe, a pus la bătaie un sfert de milion de euro.


Un cort uriaş, de 2.400 mp, adus din Germania, scaune Chiavari create special pentru eveniment, gheişe, un bar de gheaţă, masa mirilor străjuită de doi elefanţi, muzica Ancăi Ţurcaşiu şi a lui Călin Geambaşu, dar şi tradiţionalul berbec la proţap au fost ingredientele unei petreceri de la care n-au lipsit VIP-urile locale, inclusiv parlamentari sau foşti miniştri. Cununia religioasă s-a ţinut la Catedrala Mitropolitană. Aleasa lui Dumitru Ghişe jr. (27 ani) este Denisa Maria Şufană (21 ani), fiica unui alt crescător de oi din Mărginimea Sibiului. Cei doi însurăţei – licenţiaţi în administrarea afacerilor – au primit cadou un hotel în Cluj, din partea socrului mare, şi un parc eolian, din partea socrului mic. Dumitru Ghişe, cu o avere estimată la 28 de milioane de euro, deţine un lanţ de benzinării, mai multe afaceri imobiliare, precum şi două hoteluri afiliate Golden Tulip în Sibiu şi Cluj.


Ultimele Stiri
abonare newsletter