Actualitate

Anamaria Prodan – PERSONA NONGRATA la Cluj!

<p /><strong />Jurnalistul clujean Liviu Alexa a reuşit în numai trei zile să strângă peste 2.000 de semnături pentru a o declara pe Anamaria Prodan persona nongrata la Cluj.

Alexa a cerut de la Primărie autorizaţie şi s-a instalat cu o măsuţă pe trotuarul din faţa cofetăriei Carpaţi. “Am strâns 2.012 semnături. Ca să țină minte doamna Prodan ca, în 2012, Clujul nu o mai vrea pe aici. Consiliul Local trebuie să țină cont de semnăturile strânse și să ia act de dorința clujenilor. Clujul nu e preşul cu care să îşi şteargă șlapii Anamaria Prodan”, a declarat Liviu Alexa.


”Am strâns mâinile a 2.000 de clujeni care mi-au spus că se bucură că cineva ia atitudine impotriva jignirilor aduse de această femeie. Le mulțumesc din suflet pentru că mi-au fost alături”, a spus jurnalistul.

Alexa spune că se bazează în demersul său pe un precedent de la Târgu-Jiu, unde cunoscutul artist CRBL a fost declarat persona nongrata după ce a făcut o poză indecentă la Coloana Infinitului.


Pentru a sărbători reuşita strângerii celor peste 2.000 de semnături, Liviu Alexa a mâncat o prăjitură “broscuță”: ”Dacă ar fi avut (la Carpați – n.r.), aș fi mâncat o prăjitură palmier”, a mai spus Alexa, făcând aluzie la coafura Anamariei Prodan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter