Actualitate

Franţa: Paul McCartney a primit Legiunea de Onoare

<p><img src="http://stargods.org/06_mccartney_lgl.jpg" border="0" width="320" height="320" style="padding-right: 8px; padding-top: 8px; padding-bottom: 8px;" /></p> <p /><strong />Palatul Elysee (Preşedinţia franceză) a anunţat că Paul McCartney, fost membru al faimoasei formaţii Beatles, a fost decorat cu Legiunea de Onoare pentru serviciile aduse muzicii, informează sâmbătă Associated Press.

Biroul de presă al Preşedinţiei franceze a declarat că septuagenarul McCartney, coautor şi interpret al numeroase hituri, precum 'Hey Jude' şi 'Yesterday', a fost decorat cu Legiunea de Onoare în grad de ofiţer de către preşedintele Francois Hollande la Palatul Elysee, la ceremonie participând şi membri ai familiei lui Paul McCartney.


Paul McCartney se alătură astfel altor cântăreţi care au fost decoraţi cu Legiunea de Onoare, printre care se numără Barbra Streisand şi Liza Minnelli, care au fost recompensate cu această distincţie de către fostul preşedinte francez, conservatorul Nicolas Sarkozy.

McCartney, căruia în ţara sa, Marea Britanie, i se spune ''Sir Paul'' sau ''Macca'', a fost făcut deja Cavaler de către Regina Elisabeta a II-a, care l-a urmărit cântând la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2012 de la Londra. Agerpres

Ultimele Stiri
abonare newsletter