Actualitate

Atelier pentru tinere mămici

<p /><strong /><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/07/12-06 workshop mamici.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Duminică, 9 Septembrie, imediat după ora 16:00, la Bistro Maitresse (strada Samuil Micu, nr. 4) va avea loc o nouă ediţie a atelierelor de discuţii Chat’elier, de această dată cu focus pe viitoare sau proaspete mămici.

Intitulat „Chat’elier pentru cele cu burtică”, workshopul inedit va pune faţă în faţă tinere mame. Vor fi discutii despre stil, despre ceea ce e nevoie pentru a fi pregătită să fii o tânără mamă (educație prenatală), se vor prezenta produse de îngrijire pentru mămici și micuți, lenjerie pentru mămici. de asemenea, vor fi discuţii libere cu sfaturi între viitoarele și proaspetele mămici.


Ioana Bora va da sfaturi despre cum vestimentaţia poate ascunde burtica - ce ţinute avantajează mamele, ce trebuie cumpărat încă de la începutul sarcinii și ce e de păstrat în dulapul personal . Ioana va vorbi despre piese de bază pe parcursul sarcinii, despre accesorii potrivite perioadei de sarcină și va da ponturi vestimentare în funcţie de anotimp.

De asemenea, doctorii Teodora Cătinaş și Ioana Măguran, certificați de Lamaze International, vor oferi cursuri de tehnică Lamaze (metode de pregătire a naşterii copilului), puericultură, alăptare, diversificare și parenting. La întâlnire vor mai fi prezenți reprezentanți ai firmelor Jolidon și Cosmetic Plant. La final vor fi şi câteva tombole cu premii potrivite pentru tinerele mame.


Întâlnirea, organizată de site-ul de fashion Flashme.ro, va dura în jur de 3-4 ore. Numărul maxim de participanți va fi de 25 de persoane. Acestea se vor putea înscrie trimiţând un e-mail la flash@flashme.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter