Actualitate

Profesorul Marian Sidon: noul inspector de religie al judeţului Cluj

<p /><strong />Începând cu data de 1 septembrie 2012, în funcția de Inspector școlar pentru disciplina Religie a fost numit de către Înaltpreasfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei și validat de către Inspectoratul Școlar Cluj, profesorul Marian Sidon.

Acesta a fost instalat în funcţie după ce fostul inspector, părintele Liviu Vidican-Manci, a fost desemnat şi instalat ca director al Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca.


Marian Sidon este absolvent al Seminarului Teologic şi al Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca., iar din anul 2000 este profesor titular de religie. În ultimii ani, ca profesor la Colegiul Tehnic Energetic Cluj-Napoca a amenajat şi o capela pentru elevii şi cadrele didactice ale şcolii: „Printre lucrurile importante pe care le-am putut realiza pe parcursul activităţii mele de profesor într-o şcoală se numără Capela Sfântul Ierarh Nicolae, amenajată în cadrul Colegiului Tehnic Energetic. Bineînţeles la toată activitatea cu elevii de adaugă cursuri de formare, conferinţe internaţionale etc.”, a menționat noul inspector școlar.

Noul inspector de religie al judeţului Cluj, Marian Sidon este de asemenea membru al  Biroului  de catehizare parohială din cadrul Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului şi Clujului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter