Actualitate

Liviu Dragnea, audiat la DNA în cazul privind referendumul

<p /><strong /><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/06/02-dragnea.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Secretarul general al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, s-a prezentat, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), pentru a fi audiat în cazul privind referendumul, arată Mediafax.

"Eu am condus o campanie în mod legal, în mod corect. Şi eu am fost la vot, poate şi dumneavoastră aţi fost la vot. Doamne fereşte să nu vă cheme şi pe dumneavoastră", a spus zâmbind Liviu Dragnea.


Liviu Dragnea, însoţit de avocatul Marian Nazat, a spus că nu ştie în ce calitate a fost citat de procurori şi nici dacă este pentru cazul privind referendumul sau în alt dosar. El a precizat că va face declaraţii la ieşire.

În 14 august, Direcţia Naţională Anticorupţie informa că procurorii fac cercetări în legătură cu organizarea şi desfăşurarea referendumului din 29 iulie, dar că, având în vedere stadiul anchetelor, nu poate furniza date suplimentare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter