Actualitate

Un violator a fost împuşcat şi apoi decapitat de victima sa

<p /><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/06/turcia - daily mail.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />O femeie de 26 de ani din Turcia, însărcinată şi mamă a doi copii, l-a împuşcat pe bărbatul care abuza sexual de ea de mai multe luni şi apoi l-a decapitat. Ulterior, a dus capul bărbatului în piaţa centrală din satul unde locuia.

Femeia, însărcinată în luna a cincea, le cere acum autorităţilor să îi permită să avorteze copilul rezultat în urma violurilor repetate la care a fost supusă, cu toate că sarcina a depăşit limita permisă pentru avort în Turcia, de 10 săptămâni.

Potrivit www.dailymail.co.uk , în momentul în care a fost arestată, femeia stătea lângă capul bărbatului, în piaţa centrală din sat. „Acesta este capul celui care s-a jucat cu onoarea mea”, a spus femeia în momentul arestării.

S-a dovedit că femeia de 26 de ani a fost abuzată de violator timp de mai multe luni şi a fost şantajată. Bărbatul o ameninţa că va trimite părinţilor tinerei poze nud cu aceasta. „Mă ameninţa mereu că va spune tuturor despre violuri. Fetiţa mea începe şcoala anul acesta. Toţi mi-ar fi insultat copiii. Acum nimeni nu va mai face asta pentru că am salvat onoarea familiei”, a declarat femeia poliţiştilor, citată de Daily Mail.

Potrivit jurnaliştilor britanici, femeia l-a împuşcat pe agresor mai întâi în organele genitale şi apoi l-a decapitat.

Ea a fost descrisă drept o eroină de către asociaţiile feministe din Turcia.

Sursa foto: www.dailymail.co.uk

abonare newsletter