Actualitate

S-a semnat contractul pentru modernizarea centrului maternal Luminiţa

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/02/05-centru-maternal.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Firma SC Construcţii SRL Cluj-Napoca a fost desemnată câştigătoarea licitaţiei pentru modernizarea centrului maternal Luminiţa din cele şapte oferte depuse. Câşitgătorul a depus o ofertă de peste 298.000 lei, fără TVA. </strong>

Contractul pentru lucrările de modernizare a centrului maternal a fost semnat de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu. Proiectul a fost selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană din Fondul European de Dezvoltare Regională.

Lucrările, al căror termen de execuţie este de nouă luni de la data semnării contractului, vor viza în principal amenajări şi finisaje interioare, reparaţii exterioare, reparaţii la acoperişul imobilului, lucrări de instalaţii şi de reţele exterioare, lucrări de drenare, construirea unei rampe de acces pentru persoanele cu dizabilităţi, refacerea trotuarelor şi a aleilor.


Potrivit Biroului de Presă al Consiliului Judeţean Cluj, beneficiari direcţi ai proiectului vor fi cuplurile mamă-copil aflate în situaţie de risc, cum ar fi mame cu copii nou născuţi, cu risc de abandon (mame singure şi mame adolescente) care se confruntă cu probleme relaţionale, profesionale şi financiare; gravide minore şi gravide aflate în situaţie de risc/dificultate; mame cu copii care temporar nu au locuinţă, fiind în imposibilitatea de a răspunde corespunzător nevoilor specifice ale copilului. G.D.

Ultimele Stiri
abonare newsletter