Actualitate

Vanessa Paradis are un nou iubit!

<p /><strong /><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/04/vanessa paradis.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Cântăreaţa Vanessa Paradis, care, în urmă cu câteva luni, s-a despărţit de actorul Johnny Depp după o relaţie de 14 ani, are un nou iubit, milionarul francez Guy-David Gharbi, arată Mediafax.

Cei doi s-au cunoscut în mai, în timpul unei călătorii cu avionul de la Los Angeles la Paris, şi în prezent sunt un cuplu, informează thesun.co.uk. Gharbi este proprietarul Usinedeco, varianta franceză a companiei Ikea.


"Vanessa şi Guy-David au devenit apropiaţi în ultimele luni şi, deşi nu se grăbesc, formează un cuplu acum. Guy-David şi-a exprimat clar sentimentele pentru Vanessa, dar i-a spus că este fericit să îi acorde tot timpul de care are nevoie", a adăugat sursa.

La începutul lunii august, cântăreaţa şi actriţa franceză Vanessa Paradis a vorbit în premieră despre despărţirea de Johnny Depp - partenerul ei de viaţă din ultimii 14 ani -, într-un interviu acordat publicaţiei Elle. În acest interviu, artista a vorbit despre iubire şi relaţia de cuplu, determinându-i pe jurnaliştii francezi să creadă că aceasta a vorbit despre sentimentele ei şi despre separarea de Johnny Depp.


Actriţa, care îşi promovează în această perioadă cel mai recent film în care a jucat, "Cornouaille", a ezitat iniţial să vorbească despre relaţia ei cu Johnny Depp.

"Nu vreau să vorbesc despre el. Cine zice că artiştii trebuie să îşi vândă sufletul, să dezvăluie toate lucrurile despre ei? Datoria mea este să promovez acest film, să îmi promovez albumele, dar vă puteţi imagina ce părere am despre oamenii care fac bani din durerea altora. Ceea ce ni s-a întâmplat ne priveşte doar pe noi doi", a spus Vanessa Paradis.


În pofida refuzului artistei franceze de a vorbi despre viaţa ei privată, se pare că cei doi foşti parteneri de cuplu se află încă în relaţii bune. Vanessa Paradis şi Johnny Depp au fost văzuţi împreună în iulie în reşedinţa lor din Franţa, alături de cei doi copii ai cuplului - Lily-Rose, în vârstă de 13 ani, şi Christopher, în vârstă de 10 ani, căruia i se mai spune şi "Jack".

"Încheierea relaţiei dintre ei a fost un lucru dificil pentru Johnny (Depp) şi Vanessa", a declarat o sursă. "Amândoi se gândesc să rămână o familie unită, pentru că cei doi copii ai lor au fost şi rămân singura prioritate", a mai spus aceasta.


"De exemplu, urăsc să aud că cineva spune: «trebuie să munceşti din greu dacă trăieşti într-un cuplu». Eu nu cred asta, trebuie să îţi doreşti să te afli în acel cuplu. Iar eu îmi doresc să mă aflu exact unde mă aflu în acest moment", a adăugat artista franceză.

"Nu am o reţetă universal valabilă pentru fericire, dar cred că, dacă ai dorinţa, atunci ai «motorul» fericirii. Nu trebuie să te simţi obligat sau forţat sau să te repeţi la infinit", a spus Vanessa Paradis.


Vanessa Paradis, în vârstă de 39 de ani, şi Johnny Depp, în vârstă de 49 de ani, s-au cunoscut în 1998, la Paris, după ce actorul se despărţise de modelul britanic Kate Moss. Cuplul a apărut împreună în filmul "The Ninth Gate", regizat în 1999 de Roman Polanski.

De fapt, în cei 14 ani de viaţă comună, Johnny Depp şi Vanessa Paradis au format un cuplu de o discreţie remarcabilă, apărând pe prima pagină a ziarelor pentru carierele lor, nu pentru viaţa lor de familie. Nu a existat niciun scandal, nicio problemă cu justiţia, iar cuplul trecea drept unul dintre cele mai solide de la Hollywood.

Johnny Depp a fost căsătorit cu Lori Anne Allison între anii 1983 şi 1985 şi a avut o relaţie intens mediatizată cu actriţa Winona Ryder la începutul anilor 1990.

Dacă Vanessa Paradis, după un debut de carieră extrem de mediatizat - marcat mai ales de hitul "Joe le taxi" şi de colaborarea cu Serge Gainsbourg -, s-a concentrat apoi asupra vieţii de familie, cei 14 ani de viaţă comună au marcat în schimb ascensiunea lui Johnny Depp, actorul american fiind considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt.

Ultimele Stiri
abonare newsletter