Actualitate

Fiecare copil născut în Cluj va avea propriul copac!

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/08_august/30/boc progr cu copacul.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Primăria Cluj-Napoca lansează, în 1 septembrie, programul „Un copil, un arbore”, în cadrul căruia pentru fiecare copil nascut in municipiu va fi plantat un arbore.</strong>

Primarul Emil Boc a anunţat că fiecare părinte care se va prezenta pentru eliberarea certificatului de naştere al copilului va avea posibilitatea să se înscrie în programul „Un copil, un arbore” prin care îşi exprimă acordul să fie plantat un copac în numele copilului.  
Vor putea alege tipul de copac, zona în care să fie plantat, dacă doresc să participe la plantare sau Primăria să planteze copacul în numele copilului. De asemenea, iniţiativa poate fi aplicată şi pentru copiii deja născuţi, prin completarea formularului corespunzător la Registratura Primăriei, strada Moţilor nr. 7. Părinţii vor putea alege din cele 70 de locaţii disponibile pentru plantarea copacilor.
„Pentru a-i ura bun venit pe lume bebeluşului dumneavoastră, aici, la Cluj-Napoca, vă invităm să plantăm un arbore care să-i poarte numele şi care să se dezvolte o dată cu el. Copilul va primi copacul său, plantat în anul nașterii lui, iar dumneavoastră îl veţi putea învăța cum să-l îngrijească. Va fi astfel, pentru totdeauna, legătura lui cu Clujul, dovada apartenenţei sale la comunitatea noastră. Este un proiect de suflet pentru mine, pentru că ne oferă tuturor posibilitatea de a ne apropia unii de alţii, de a simţi că suntem o familie şi de a creşte împreună calitatea vieţii în oraşul nostru”, a declarat Emil Boc.



Ultimele Stiri
abonare newsletter