Actualitate

Pregătiri pentru nunta anului: Ce le propune Brad Pitt invitaţilor la nunta lui cu Angelina Jolie

<p /><strong /><img src="documente/stories/2012/08_august/30/brangelina.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Invitaţii la nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt vor putea să deguste vinul produs de actorul american la reşedinţa pe care cuplul o deţine în Franţa şi unde ar urma să aibă loc şi căsătoria celor două staruri, arată Mediafax.

Brad Pitt este cel care se ocupă de pregătirile pentru căsătoria sa cu Angelina Jolie, evenimentul urmând să aibă loc în sudul Franţei, la Chateau Miraval, spectaculoasa reşedinţă a cuplului hollywoodian, informează contactmusic.com.


Brad Pitt a ales deja vinul care va fi servit la nuntă, iar invitaţii la petrecere vor avea astfel posibilitatea să deguste şi propriul vin al cuplului, denumit Pink Floyd, care este produs din struguri de pe proprietatea celor doi actori.

"Invitaţii nu vor fi dezamăgiţi de gustul acestui vin", a declarat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun. Aceeaşi sursă a mai spus că Brad Pitt a avut mereu o pasiune pentru vin şi a urmat un curs în în acest domeniu, în prima parte a acestui an.

Ultimele Stiri
abonare newsletter