Actualitate

Halle Berry, schimbată de rolul de mamă

<p><strong><img src="documente/stories/2012/08_august/28/halle-berry-1.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Halle Berry a fost surprinsă alături de fiica sa în Hollywood. Actriţa şi-a dus fata la teatru, la piesa "Cenuşăreasa", arată Mediafax. </strong></p>

 


Halle Berry (46 de ani) a părut schimbată, faţă de perioada în care a fost declarată cea mai sexy femeie în viaţă. Actriţa a renunţat la vestimentaţia atrăgătoare şi s-a îmbrăcat cu o pereche de blugi largi, ridicaţi deasupra gleznelor, şi cu o bluză largă.

Halle Berry şi fiica ei, Nahla, au fost însoţite la "Cenuşăreasa" de una dintre prietenele Nahlei, care a fost la fel de entuziasmată de punerea în scenă a celebrei poveşti ca şi fata celebrei actriţe, informează dailymail.co.uk.


Halle Berry se luptă cu fostul său partener de viaţă, Gabriel Aubry, pentru custodia fiicei lor, Nahla, acum în vârstă de 4 ani. Actriţa a fost obligată în luna iunie de Tribunalul pentru chestiuni familiale din California să îi plătească fostului ei partener de viaţă o pensie alimentară de 20.000 de dolari pe lună.

În anul 2008, Halle Berry a fost declarată "cea mai sexy femeie în viaţă" de către revista Esquire. "Nu sunt prea sigură că ştiu care este semnificaţia titlului, dar, ţinând cont că am 42 de ani şi că tocmai am născut un copil, atunci mă gândesc să îl accept", declara atunci actriţa.

abonare newsletter