Actualitate

Un sfert dintre femei recunosc că mimează orgasmul. Ce spun bărbaţii

<p><strong><img src="documente/stories/2012/08_august/24/sex_orgasm.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Un chestionar propus de site-ul<a href="http://www.askmen.com/specials/great_male_survey/" target="_blank"> </a>AskMen.com a scos la iveală câteva date legate de modul în care femeile şi bărbaţii văd relaţiile şi viaţa sexuală, arată gandul.info.</strong></p>

Dintre cele 50.000 de persoane din SUA, Marea Britanie şi Australia care au răspuns întrebărilor, 26% dintre femei au mărturisit că mimează orgasmul de fiecare dată când întreţin relaţii sexuale, iar peste o treime dintre bărbaţi au spus că au mimat plăcerea cel puţin o dată.
Totodată, 30% dintre persoanele de sex feminin intervievate au declarat că niciodată nu trebuie să se prefacă în pat.

Pe de altă parte, potrivit rezultatelor testului, 25% dintre femei nu sunt complet satisfăcute de relaţiile intime cu partenerul, în timp ce 27% au recunoscut că nu au viaţă sexuală. Bărbaţii se declară în proporţie de 40 de procente mulţumiţi parţial de viaţa sexuală, deşi “ar fi loc de mai bine” iar 22% au declarant că nu au viaţă sexuală.


La o altă întrebare a chestionarului, mai bine de jumătate dintre persoanele de sex masculin au declarant vehement că nu ar rămâne alături de parteneră dacă aceasta s-ar îngrăşa, în timp ce femeile s-au arătat mai îngăduitoare, 67% dintre ele răspunzând că acest lucru nu le-ar determina să rupă relaţia.

Contrar părerii generale, 70% dintre barbaţi cred în căsătorie, conform rezultatelor chestionarului, spre deosebire de doar 44% dintre femei.


Totodată, o treime dintre persoanele de sex feminin au recunoscut că au recurs la verificarea mailurilor şi sms-urilor partenerilor lor. Pe de altă parte, mai bine de jumătate dintre bărbaţi mărturisesc că s-a întâmplat să mintă în legătură cu numărul partenerelor sexuale pe care le-au avut.

În ceea ce priveşte metodele de contracepţie, 73% dintre persoanele de sex masculin spun că ar fi dispuse să ia o pastilă contraceptivă, dacă ar exista o astfel de metodă pentru bărbaţi. Mai sceptice, peste jumătate dintre femei spun că nu au încredere că partenerul ar ţine minte să aplice la timp această metodă.


Întrebaţi cu cine ar vrea să semene partenera de viaţă, actriţa Emma Stone e pe primul loc în preferinţelor celor mai mulţi bărbaţi, în timp ce 20% dintre cei chestionaţi şi-ar dori alături o femeie precum fotomodelul Kate Upton.

Foto: www.facebook.com

Ultimele Stiri
abonare newsletter